Ingrediente:
- 1 kg de mazare
- 1 ceapa mare tocata marunt
- 2 morcovi potriviti taiati rondele sau dati pe razatoare
- 500g aripioare de pui
- 200ml suc de rosii homemade
- 1 lg. bulion
- o legatura de marar
- sare, piper
Mod de preparare:
Spalati aripioarele si fierbeti-le intr-o oala de dimensiune mica.
Separat, caliti ceapa pana capata o culoare aurie si adaugati morcovul si aripioarele fierte. Lasati sa fiarba inabusit pentru cateva minute, cu capacul acoperit.
Separat, caliti ceapa pana capata o culoare aurie si adaugati morcovul si aripioarele fierte. Lasati sa fiarba inabusit pentru cateva minute, cu capacul acoperit.
Dupa ce se inmoaie morcovul, semn ca a fiert, adaugati mazarea si completati cu apa, daca mai este nevoie. Lasati la fiert pentru aprox. 30 de minute si gustati cateva boabe inainte de a adauga sucul de rosii si bulionul.
Lasati inca 5 minute sa fiarba, stingeti focul si adaugati mararul.
Sfat: Fierbeti mazarea la foc mic intr-un recipient gros pentru a nu se lipi. Gustati-o periodic.
Atat de simplu! :)
No comments:
Post a Comment