- 6 rosii
- 2 avocado
- 1 ceapa (de preferat rosie)
- sucul de la un lime
- sare, piper, o fasiuta de ardei iute (fara nervuri si seminte)
- marar pentru ornat
Iata cum se alege si cum se taie un avocado proaspat: Goacamole, antreul perfect!
Scobiti avocado de pulpa dupa ce curatati coaja si inlaturati samburele. Puneti-o intr-un bol si frecati-o cu mixerul aprox. 2 minute pana se formeaza o pasta. Adaugati imediat sucul de lime pentru ca pasta sa nu-si schimbe culoarea, ceapa tocata marunt si condimentele.
In cazul in care nu serviti imediat acoperiti bolul cu o folie alimentara si tineti-l la frigider.
Scobiti rosiile cu ajutorul unei lingurite si inlaturati-le pulpa si semintele. Le puteti folosi ulterior la un sos sau chiar o ciorbita.
Umpleti-le rand pe rand cu pasta de avocado si asezati-le pe un platou. Ornati cu marar si ardei iute. Sunt absolut delicioase si foarte usor de preparat!
Sa va fie de bine! :P
No comments:
Post a Comment