Friday, June 10, 2011

Rosii umplute cu avocado

  Ingrediente:
  • 6 rosii
  • 2 avocado
  • 1 ceapa (de preferat rosie)
  • sucul de la un lime
  • sare, piper, o fasiuta de ardei iute (fara nervuri si seminte)
  • marar pentru ornat
            Mod de preparare:

            Iata cum se alege si cum se taie un avocado proaspat:  Goacamole, antreul perfect!


             Scobiti avocado de pulpa dupa ce curatati coaja si inlaturati samburele. Puneti-o intr-un bol si frecati-o cu mixerul aprox. 2 minute pana se formeaza o pasta. Adaugati imediat sucul de lime pentru ca pasta sa nu-si schimbe culoarea, ceapa tocata marunt si condimentele.
             In cazul in care nu serviti imediat acoperiti bolul cu o folie alimentara si tineti-l la frigider.

            Scobiti rosiile cu ajutorul unei lingurite si inlaturati-le pulpa si semintele. Le puteti folosi ulterior la un sos  sau chiar o ciorbita.
             Umpleti-le rand pe rand cu pasta de avocado si asezati-le pe un platou. Ornati cu marar si ardei iute. Sunt absolut delicioase si foarte usor de preparat!

                Sa va fie de bine! :P
              

    No comments:

    Post a Comment