- 1 pachet de foietaj 400 g
- 400 g carnaciori picanti de bere
Pentru uns si presarat deasupra:
- 1 galbenus
- 4 linguri lapte
- susan si/ sau mac
Mod de preparare:
Intindeti bine cu sucitorul o foaie de aluat si taiati-o in fasii lungi de 1,5 cm grosime. Rulati cate o foaie pe fiecare carnacior, in spirala, atat cat va permite. Incercati pe cat posibil sa suprapuneti straturile si sa nu lasati loc liber intre ele.
Procedati astfel cu toti carnaciorii si asezati-i in tava.
Pregatiti compozitia si ungeti-i pe fiecare in parte folosind o pensula
de bucatarie (sau o pana de gasca, precum bunica :D ). Presarati-le susan sau mac, dupa preferinte.
Lasati-i la foc iute timp de 20-25 de minute pana se rumenesc.
Merg de minune ca aperitiv sau chiar ca gustare intre mese. Va recomand sa-i serviti calduti alaturi de o bere rece. Divin! :)
No comments:
Post a Comment