Ingrediente:
- 1 ardei capia rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras portocaliu
Pentru umplutura:
- 500 g branza de burduf
- 1 ceapa mica
- 50 g unt
- 1 lingura rasa de boia dulce de ardei
- sare, piper dupa gust
- marar si/ sau patrunjel verde
Mod de preparare:
Spalati ardeii, taiati-le capetele in forma de capac si inlaturati-le semintele. Tocati mararul, patrunjelul si ceapa foarte marunt. Asigurati-va ca untul este la temperatura camerei.
Amestecati untul cu branza de burduf, condimentati cu sare si piper, impartiti amestecul in 3 si pregatiti pentru fiecare ardei cate o umplutura dupa cum urmeaza:
- pentru ardeiul capia rosu: unt, branza de burduf, patrunjel
- pentru ardeiul portocaliu: unt, branza de burduf, jumatate de lingurita boia, marar
- pentru ardeiul verde: unt, branza de burduf, jumatate de lingurita de boia, ceapa.
- pentru ardeiul capia rosu: unt, branza de burduf, patrunjel
- pentru ardeiul portocaliu: unt, branza de burduf, jumatate de lingurita boia, marar
- pentru ardeiul verde: unt, branza de burduf, jumatate de lingurita de boia, ceapa.
Umpleti ardeii si acoperiti-i pe fiecare in parte in folie alimentara. Lasati-i la frigider pana a doua zi cand ii puteti servi ca aperitiv.
Sfat: dublati cantitatile pentru umplerea mai multor ardei.
No comments:
Post a Comment