Ingrediente:
- 250g penne, de preferat din porumb si fara gluten
- 250g branza proaspata de vaca, oaie, bivolita (dupa preferinte)
- 150g sunculita taraneasca
- 1 conserva de ciuperci
- 1 lingura ulei de masline
- sare, piper dupa gust
Fierbem pennele intr-o oala umpluta pe jumatate cu apa si adaugam un varf de sare pentru ca acestea sa nu se lipeasca.
In acest timp incingem cuptorul si ne ocupam de restul ingredientelor dupa cum urmeaza: dam branza pe razatoarea mare, taiem sunculita feliute subtiri, spalam si scurgem bine ciupercutele din conserva. Asa cum am scris in mai multe randuri este de preferat sa folosim ciuperci proaspete, insa cum nu le gasim mereu in supermarket-uri sau piete, suntem nevoite sa facem acest mic compromis. Sunt la fel de delicioase, parol! :)
In acest timp incingem cuptorul si ne ocupam de restul ingredientelor dupa cum urmeaza: dam branza pe razatoarea mare, taiem sunculita feliute subtiri, spalam si scurgem bine ciupercutele din conserva. Asa cum am scris in mai multe randuri este de preferat sa folosim ciuperci proaspete, insa cum nu le gasim mereu in supermarket-uri sau piete, suntem nevoite sa facem acest mic compromis. Sunt la fel de delicioase, parol! :)
Dupa ce s-au fiert pennele, le lasam 2 minute sa se scurga, si le vom amesteca cu grija impreuna cu celelalte ingrediente intr-un vas mai maricel. Ungem vasul de yena cu putin ulei, asezam umplutura, si il bagam la cuptor aprox 40 min.
Dupa ce pennele s-au rumenit pe deasupra scoatem vasul din cuptor si il asezam pe un gratar sa se raceasca.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment