Ingrediente:
- 1 bucata de broccoli (500 g)
- 1 piept de pui dezosat (350 g)
- 3 morcovi potriviti
- 2 cepe mititele
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri pasta de tomate
- sare, piper
Rupeti buchetele mici de broccoli, cu tot cu codite, si lasati-le cateva minute bune in apa rece. Taiati pieptul de pui dezosat in cubulete mici. Caliti apoi cepele in putin ulei (! asteptati ca uleiul sa se incinga pana la aprox 180grd C) si adaugati puiul. Turnati peste o cana cu supa de pui si lasati sa fiarba la foc inabusit.
Dupa cateva minute adaugati si morcovul taiat rondele. Eu de obicei il pun inaintea buchetelelor de broccoli ca sa fiarba un pic mai mult. Adaugam broccoli si completati cu supa de pui daca este nevoie.
Lasati sa fiarba cam de 20 de minute la foc potrivit. Mare atentie, daca va fierbe prea mult isi pierde din proprietati si se va inmuia stricand aspectul.
Adaugati la final pasta de tomate si usturoiul.
Presarati patrunjelul si acoperiti.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment