Thursday, June 2, 2011

Salata de rucola cu branza de bivolita


       Ingrediente:
  • 200g frunze de rucola
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 rosii
  • 50g masline
  • 50g branza de bivolita
  • o lingura de otet balsamic
  • doua linguri ulei extra-virgin
  • sare, piper dupa gust

     Mod de preparare:

     Puneti rosiile felii intr-un bol adanc si adaugati branza de bivolita taiata cubulete, ceapa verde si maslinele. Adaugati apoi frunzele de rucola, uleiul, otetul balsamic si condimentati dupa gust.

     Nimic mai simplu! :)
       
        Pofta buna!



2 comments:

  1. Arata super bine, refreshing, culori care te imbie, de abia astept sa incerc :-)...te astept cu urmatoarea reteta la care sa salivez...hi..hi...pupicei dulci si nu te lasa, te pricepi :-)

    ReplyDelete