Ingrediente:
- funze de spanac crude
- 3 ridichi
- 2 castraveti
- 2 fire de ceapa verde
- sucul de la o jumatate de lamaie/ lime
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Frunzele de spanac se spala sub un jet puternic de apa, mai ales daca sunt de gradina, pentru ca de obicei ele retin cel mai mult praf, pamant etc. Se taie apoi pe rand ridichiile, castravetii si ceapa si le amestecam intr-un bol de salata impreuna cu spanacul. Adaugam sucul de lime, uleiul si condimentam dupa gust. Salata este foarte usor de preparat si extraordinara la gust.
Spanacul trebuie consumat in stare cruda cat mai proaspat. Contine fibre, vitamine (A,C,E,K), acid folic, fier si antioxidanti care ajuta in a controla cancerul, reduc riscul unui atac de cord, blocheaza radicalii liberi.
Spanacul trebuie consumat in stare cruda cat mai proaspat. Contine fibre, vitamine (A,C,E,K), acid folic, fier si antioxidanti care ajuta in a controla cancerul, reduc riscul unui atac de cord, blocheaza radicalii liberi.
http://www.naturally-healthy-eating.com/benefits-of-spinach.html
http://www.health-food-harvest.com/Spinach.htm
http://gastronomie.ele.ro/Spanacul_pentru_curatirea_organismului_--a10.html
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment