Wednesday, March 2, 2011

Bruschete cu vinete si rosii




      
      Ingrediente:

      Pentru bruschete:
  • 6 felii paine toast
  • 2 vinete
  • 4 rosii 
  • 100g branza gorgonzola
  • 2 linguri ulei de masline extra-virgin
  • sare
 
      Pentru sos:
  • 50 ml vin
  • sucul de la 1/2 lime sau lamaie
  • 3 catei de usturoi dati pin pisalog (ca pentru mujdei)
  • 3 fire de patrunjel verde tocate marunt
  • 4 lingurite de iaurt
  • sare, piper dupa gust 

       Mod de preparare:

     Taiati vinetele si rosiile in felii mai groase. Incingeti grill-ul si rumeniti-le pe ambele parti, la foc mediu, exact ca in cazul bruschetelor cu rosii si dovlecei.

       Prajiti feliile de toast si ungeti-le cu sos.

       Adaugati pe rand cate o felie de rosie, una de vanata, si din nou una de rosie.


         Presarati branza si serviti de indata.

         O nebunie! :)





    No comments:

    Post a Comment