Ingrediente:
Pentru bruschete:
- 6 felii paine toast
- 2 vinete
- 4 rosii
- 100g branza gorgonzola
- 2 linguri ulei de masline extra-virgin
- sare
Pentru sos:
- 50 ml vin
- sucul de la 1/2 lime sau lamaie
- 3 catei de usturoi dati pin pisalog (ca pentru mujdei)
- 3 fire de patrunjel verde tocate marunt
- 4 lingurite de iaurt
- sare, piper dupa gust
Mod de preparare:
Taiati vinetele si rosiile in felii mai groase. Incingeti grill-ul si rumeniti-le pe ambele parti, la foc mediu, exact ca in cazul bruschetelor cu rosii si dovlecei.
Prajiti feliile de toast si ungeti-le cu sos.
Adaugati pe rand cate o felie de rosie, una de vanata, si din nou una de rosie.
Presarati branza si serviti de indata.
O nebunie! :)
No comments:
Post a Comment