Monday, July 11, 2011

Salata cu capere si naut

   Ingrediente:
  • o salata lollo
  • 50g capere
  • 250g naut
  • 1/2 ceapa rosie
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 lg ulei de masline extra-virgin
  • sare/ un praf de piper proaspat macinat



       Mod de preparare:

  •        Spalati si rupeti frunzele de salata intr-un bol de marime medie.
  •        Scurgeti caperele si boabele de naut de lichidul din conserva si clatiti-le cu putina apa rece. 
  •        Taiati ceapa julien.
  •        Amestecati ingredientele si adaugati sucul de lamaie si uleiul. Condimentati dupa gust.



       Pofta buna!


      Good to know:

      http://gastronomie.ele.ro/Capere_miniaturi_mediteraneene_--a136.html

      http://www.cevabun.ro/caperele/

      http://www.wisegeek.com/what-are-capers.htm





No comments:

Post a Comment