Sunday, August 12, 2012

Croque monsieur








Dupa ce a oferit intaietate doamnelor, distinsul croque monsieur vine sa ne bucure diminetile de week-end.
Este mult mai simplu de facut si la fel de bun la gust.

Ce ne trebuie:
  • 4 felii paine toast (eu am folosit chifle cu secara)
  • 4 felii de sunca
  • cascaval ras
  • 1 cubulet de unt

Mod de preparare:

Asezati doua felii de sunca intre doua felii de toast/ jumatati de chifla si ungeti sandvisul obtinut cu unt pe ambele parti (exterior). Procedati intocmai si cu cel de-al doilea.
Rumeniti sandvisurile intr-o tigaie teflonata, incinsa de dinainte, intorcandu-le de cateva ori.
      

Asezati-le apoi intr-o tava, adaugati cascavalul dat pe razatoare si bagati-le in cuptorul preincalzit. Aproximativ 10 minute.


 This is how they should look like :D


No comments:

Post a Comment