Monday, December 3, 2012

Ciupercute brune umplute cu oua de prepelita




      Ciupercutele umplute cu oua de prepelita sunt extraordinare la gust si le puteti servi oricand ca aperitiv.  
      Cu siguranta vor face impresie buna!


       Ingrediente:
  • 10 oua de prepelita (sau cate doriti, de obicei o cutie are 21 buc)
  • 10 ciuperci brune champignon
  • 1 mana buna de parmezan ras (sau cascaval)
  • 1 cubulet de unt pentru uns tava
  • sare, piper
  • 1 fir de marar pentru ornat

      Mod de preparare:

      Spalati si curatati ciupercile de coaja, rupeti-le coditele cu grija si presarati parmezan in fiecare palarie.
      

       Puneti un ou in fiecare ciupercuta si asezati-le in tava unsa cu unt. Dati tava la cuptor pentru cca 15-20 de minute pana se rumenesc ouale.

       
        Atat de simplu, da.

        Sa fiti sanatosi!





No comments:

Post a Comment